راه اندازی آموزشگاه زبان مجازی فقط در ۳ قدم!

با توجه به اینکه یادگیری زبان انگلیسی امروزه به یکی از نیازهای اساسی جامعه تبدیل شده، راه‌اندازی آموزشگاه زبان نیز یکی از کسب‌وکارهای پرسود به حساب می‌آید؛ اما شاید قصد داشته باشید آموزشگاه زبان خود را به شکل مجازی پرپا کنید و درگیر هزینه‌های اجاره‌ی فضا، کلاس، رفت‌و‌آمد و… نشوید؛ برای این منظور راهکارهای مختلفی وجود دارد که در این مقاله‌ی آموزشی از دمان، قصد داریم یکی از بهترین راهکارها برای راه‌اندازی آموزشگاه زبان مجازی را به شما آموزش دهیم.

قدم اول: راه اندازی آموزشگاه زبان مجازی!

قبل از هرچیزی باید یک آموزشگاه زبان مجازی راه‌اندازی کنید، بیایید این موضوع را با یک مثال بررسی کنیم؛ در یک آموزشگاه حضوری چه فرایندهایی انجام می‌شود؟ زبان‌آموزان به آموزشگاه شما مراجعه می‌کنند، مسئول آموزشگاه شرایط کلاس‌های مختلف را به آن‌ها اطلاع می‌دهد و زبان‌آموزان از بین گزینه‌های موجود یکی را انتخاب می‌کنند.

پس از انتخاب کلاس یا دوره‌ی مورد نظر، مسئول آموزشگاه اطلاعات زبان‌آموزان را دریافت می‌کند و آن‌ها را در سیستم وارد می‌کند، در نهایت نیز هزینه به صورت نقدی یا اقساط شهریه پرداخت شده و زبان‌آموزان برنامه‌ی شرکت در کلاس را دریافت می‌کند و با توجه به زمان‌بندی اعلام‌شده از سوی آموزشگاه، در کلاس‌های خود حاضر می‌شود.

حالا باید همه‌ی این فرایندها را به شکل الکترونیک انجام دهید، در قدم اول باید یک آموزشگاه در فضای مجازی داشته باشید، هرجند می‌توانید یک صفحه‌ی اینستاگرام برای آموزشگاه‌تان راه‌اندازی کنید، اما اگر می‌خواهید فرایندهای مورد نیاز آموزشگاه را به شکل خودکار انجام دهید، باید یک وبسایت داشته باشید!

به کمک یک وبسایت نه‌تنها می‌توانید فرایندهای موجود در آموزشگاه خود را به شکل الکترونیک پیش ببرید، بلکه امکان تبلیغات و سئو نیز برای سایت آموزشگاه‌تان خواهید داشت که در ادامه بیشتر درباره‌ی این موضوع صحبت خواهیم کرد.

برای اینکه بتوانید فرایند ثبت‌نام و شرکت در کلاس‌ها را به شکل مکانیزه دربیاورید، باید یک نرم افزار آموزشگاه زبان داشته باشید، با استفاده از یک نرم‌افزار آموزشگاه زبان، می‌توانید به سادگی دانشجویان را به شکل آنلاین ثبت‌نام کنید و شهریه‌ها را به شکل نقد یا اقساط دریافت کنید.

پس از آن هر یک از دانشجویان شما نام کاربری و کلمه‌ی عبور مربوط به خود را دریافت می‌کنند و می‌توانند با استفاده از آن وارد سامانه‌ی آموزشگاه مجازی شوند، در حقیقت این کلمه‌ی عبور و پسورد، کلید ورود آن‌ها محسوب می‌شود.

در کنار همه‌ی این‌ها، یک نرم‌افزار آموزشگاه حرفه‌ای، امکان مدیریت امور حسابداری و شهریه آموزشگاه و همچنین برگزاری آزمون‌های آنلاین را نیز به شکل الکترونیک در اختیار شما می‌گذارد و در حقیقت شما می‌توانید همه‌ی فرایندهای آموزشگاه‌تان را به شکل خودکار به نرم‌افزار آموزشگاه‌تان بسپارید.

قدم دوم: برگزاری کلاس‌های زبان!

موضوع دیگری که در آموزش مجازی اهمیت دارد، برگزاری کلاس آنلاین آموزشگاه است، البته بسیاری از نرم‌افزارهای آموزشگاه که در بخش قبل در خصوص آن‌ها صحبت کردیم، امکان برگزاری کلاس آنلاین را به شما می‌دهند، اما از آنجایی برگزاری یک کلاس تعاملی باکیفیت برای یک آموزشگاه زبان، اهمیت زیادی دارد، اینجا آن را دقیق‌تر برای شما شرح می‌دهیم تا بدانید دقیقا کلاس آنلاین با چه شرایطی تهیه کنید.

صحبت و گفتگوی افراد با یکدیگر در کلاس زبان، اهمیت زیادی دارد، اینکه دانشجویان شما بتوانند به راحتی با استاد صحبت کنند و سوالات او را جواب دهند، در یادگیری آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود؛ به همین دلیل در اولین قدم باید نرم‌افزار کلاس آنلاینی را انتخاب کنید که امکان تعامل و گفتگوی متنی، صوتی و حتی تصویری را در اختیار شما می‌گذارد.

موضوع مهم دیگری که باید برای تهیه‌ی یک نرم‌افزار کلاس آنلاین آموزشگاه به آن توجه داشته باشید، امکان به‌اشتراک‌گذاری انواع فایل و صفحه‌نمایش دسکتاپ است، به کمک این قابلیت مدرس زبان می‌تواند هر نوع جزوه، کتاب یا ویدئوی آموزشی را در اختیار زبان‌آموزان بگذارد، مثلا یک قطعه از یک فیلم انگلیسی زبان را در کلاس آنلاین برای آن‌ها پخش کند و به کمک آن، تلفظ صحیح یک واژه را به دانشجویان آموزش دهد.

در حقیقت، نرم‌افزار برگزاری کلاس آنلاین، یکی از بخش‌های مهم در راه‌اندازی آموزشگاه محسوب می‌شود و می‌تواند تاثیر زیادی در رضایت‌مندی زبان‌آموزان و کیفیت کلاس‌های برگزار شده داشته باشد، به همین دلیل مهم است که نرم‌افزار آموزشگاهی را انتخاب کنید که به بهترین شکل ممکن امکان برگزاری کلاس‌های آنلاین را به شما بدهد.

قدم سوم: تبلیغ آموزشگاه در فضای دیجیتال!

هنگامی که یک آموزشگاه حضوری راه‌اندازی می‌کنید، با نصب تابلو در سردر آموزشگاه، پخش تراکت و تبلیغات دهان‌به‌دهان، سعی می‌کنید آموزشگاه خود را به افراد زیادی معرفی کنید تا تعداد ثبت‌نامی‌هایتان افزایش یابد؛ همین موضوع برای یک آموزشگاه مجازی نیز صدق می‌کند و باید با تبلیغات دیجیتال آن را در اینترنت معرفی کنید؛ مثلا تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو (SEO) و تبلیغات آنلاین که می‌تواند آموزشگاه مجازی شما را افرادی در سرتاسر کشور معرفی کند.

از بین راهکارهای معرفی شده برای تبلیغات، روش بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) هرچند یک روش بلندمدت محسوب می‌شود، اما می‌تواند اثرگذاری و نرخ بازگشت سرمایه‌ی به مراتب بالاتری برای شما داشته باشد، به عنوان مثال اگر فردی در شهر اصفهان به دنبال یادگیری IELTS است، احتمالا در گوگل عبارت «آموزش آیلتس در اصفهان» را جستجو خواهد کرد و اگر وب‌سایت‌تان را برای این کلیدواژه بهینه‌سازی کرده باشید، گوگل سایت شما را در صدر نتایج جستجو نمایش می‌دهد.

آیا شما تابه‌حال به راه اندازی آموزشگاه زبان مجازی فکر کرده‌اید؟ به نظرتان آموزشگاه مجازی چه مزایا و معایبی نسبت به یک آموزشگاه حضوری دارد؟ دیدگاه‌ها و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران دمان به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *