چرا باید طراحی وبسایت برای آموزشگاه خود را جدی بگیرید؟
احتمالا میدانید که امروزه خیلی از افراد نیازهای خود را به کمک اینترنت برطرف میکنند، موتورهای جستجویی مثل گوگل نقش پر رنگی در این ماجرا دارند و اگر میخواهید سهمی از این بازار داشته باشید، باید برای آموزشگاه خود یک وبسایت طراحی کنید؛ چون افراد با جستجو در گوگل میتوانند به وبسایت شما دسترسی پیدا کنند، به عنوان مثال فرض کنید یک آموزشگاه زبان دارید و یکی از دورههایی که در آموزشگاهتان برگزار میکنید، آموزش آیلتس (IELTS) است.
با طراحی وبسایت برای آموزشگاه و انجام فرایند سئو (SEO) روی آن میتوانید، خدمات آموزشگاه خود را در معرض دید افراد مختلف قرار دهید، در ادامه بیشتر با مفهوم سئو آشنا میشویم، اما به زبان خیلی ساده، سئو به این معناست که در هنگام جستجوی یک عبارت در گوگل، وبسایت شما به عنوان یکی از نتایج جستجو به کاربران نمایش داده میشود.
اما قبل از اینکه با سئو آشنا شویم، بیایید کمی بیشتر در خصوص مزایا و ویژگیهای یک وبسایت آموزشگاهی آشنا شویم و بررسی کنیم چرا آموزشگاهها احتیاج به وبسایت دارند؟ مواردی که در ادامه بررسی میکنیم جزو مهمترین مزیتهای داشتن یک وبسایت برای آموزشگاه هستند.
امکان اطلاعرسانی رویدادها
هنگامی که یک وبسایت داشته باشید، گویی یک تریبون دارید که به کمک آن میتوانید حرفهای خود را به گوش صدها نفر برسانید، احتیاجی نیست برای هر اطلاعرسانی جزئی یک پیام یا تراکت اطلاعرسانی پخش کنید، تنها کافیست در چند دقیقه اطلاعیهی خود را در وبسایتتان قرار دهید تا بازدیدکنندگانتان از این اطلاعیه، باخبر شوند.
گالری تصاویر و دستاوردها
برای اینکه دانشجویان را از مزایای آموزشگاه خود مطلع کنید، باید این مزیتها به آنها اطلاع دهید، رویدادهایی که در آموزشگاه برگزار میشود، دستاوردهای مهم، مدارک و مجوزها، دانشجویان برتر و… از جمله مواردی هستند که میتوانند تصویر آنها را در سایت خود قرار دهید و بدین ترتیب کاری کنید تا افراد با اعتماد بیشتری از خدمات شما استفاده کنند؛ یادتان باشد که پرداختن به حقایق و مزیتهای آموزشگاهتان میتواند حس اعتماد زیادی در مخاطبین و دانشجویان شما ایجاد کند؛ به عنوان مثال اگر یک نرم افزار مدیریت آموزشگاه زبان دارید، میتوانید بدین ترتیب تصاویری از کلاسها یا رویدادهای آموزشگاهتان در وبسایت خود قرار دهید.
سیستم ثبتنام و پرداخت
از جمله مزایای دیگری که با استفاده از یک وبسایت به آن دسترسی خواهید داشت، قابلیت پیادهسازی فرمهای الکترونیک و حتی پرداخت آنلاین شهریههاست؛ به کمک این سیستم، شما میتوانید انواع مختلفی از فرمها را در وبسایتتان ایجاد کنید و به کمک آنها فرایندهای آموزشگاه خود را مدیریت کنید، مثلا فرض کنید یک وبینار یا سمینار آموزشی دارید و قصد دارید برای برگزاری آن، از شرکتکنندگان هزینه دریافت کنید.
برای برگزاری این رویداد در آموزشگاه خود میتوانید یک فرم الکترونیک ایجاد کنید و قابلیت پرداخت آنلاین را نیز در آن قرار دهید تا دانشجویان و شرکتکنندگان بتوانند با تکمیل فرم و پرداخت هزینه، در این رویداد ثبتنام کنند؛ بدین ترتیب احتیاجی به ثبتنام دستی شرکت کنندگان ندارید و همهی فرایندها به شکل کاملا خودکار برای شما انجام میشود و این یعنی صرفهجویی در وقت و هزینهی آموزشگاه شما.
نمایش در موتورهای جستجو
احتمالا مهمترین مزیتی که یک وبسایت برای شما به همراه خواهد داشت، امکان دیده شدن خدمات شما در موتورهای جستجو است، همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم، سئو (SEO) در حقیقت به فرایندی گفته میشود که در آن وبسایت خود را با انجام چند اقدام برای موتورهای جستجو (مثل گوگل) بهینه میکنید، برخی از فرایندهایی که باید برای بهینهسازی وبسایت خود انجام دهید، عبارتند از:
- تولید محتوای باکیفیت
- بهینهسازی سرعت سایت
- کدنویسی صحیح و اصولی
در حقیقت بخشی از فرایند سئو به گونهای است که خودتان میتوانید از پس آن برآیید (مثلا تولید محتوای باکیفیت) اما بخشی از فرایند را نیز باید به شرکت طراحی وبسایت خود بسپارید، به همین دلیل در صورتی که قصد طراحی وبسایت برای آموزشگاه خود را دارید، از این موضوع مطمئن شوید که شرکت مد نظر، هنگام طراحی وبسایت به فرایند سئو نیز توجه میکند.
دسترسی ۷/۲۴ به آموزشگاه
کارمندان یک آموزشگاه، فقط میتوانند در ساعات اداری پاسخگوی دانشجویان و مشتریان شما باشند، در حالی که با داشتن یک وبسایت، افراد میتوانند به صورت همیشگی و ۷/۲۴ (یعنی ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانهروز) به لیست خدمات آموزشگاه شما دسترسی داشته باشند و حتی به شکل الکترونیک در کلاسها و دورههای مختلف ثبتنام کنند، بدون نیاز به اینکه منتظر بمانند تا کارکنان آموزشگاه با آنها تماس بگیرند.
به نظر شما طراحی وبسایت برای آموزشگاه چه مزایای دیگری دارد؟ آیا شما هم برای آموزشگاه خود وبسایت طراحی کردهاید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را در این زمینه با ما و سایر کاربران دمان به اشتراک بگذارید.
راستی اگر قصد دارید برای آموزشگاه خود یک وبسایت طراحی کنید، اما هنوز نمیدانید چه سایتی مناسب شماست و باید به دنبال چه ویژگیهایی باشید، میتوانید همین حالا از مشاورهی رایگان دمان استفاده کنید.